wiki Computers in de Klas

Computersindeklas2_2Vanmiddag ben ik bezig geweest een eerste opzet te maken voor mijn wiki ‘Computers in de Klas’. Ik ga een ‘verzameling’ aanleggen van alles wat je met ICT en de computers kunt doen in de klas. Als e.e.a een beetje ingevuld is (de meeste pagina’s zijn nu nog leeg) stel ik de Wiki open en kan iedereen die in het primair onderwijs met ICT bezig is op deze wiki schrijven. Ik hoop dat er op deze manier een soort "handboek ICT", een soort "vademecum" voor het primair onderwijs gaat ontstaan.

Ik heb een vraag… Natuurlijk is het de verkeerde tijd… Zomervakantie of heel druk bezig met de afronding van het schooljaar… Maar ik stel de vraag toch!
Zou je eens op de Wiki willen kijken? Heb je aanvullingen, opmerkingen, suggesties of wat dan ook die van belang zijn m.b.t. de inhoud van de wiki, reageer dan op deze posting…

De URL van de wiki is: http://computersindeklas.wikispaces.com/

Bron: Computers in de Klas

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in School. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s