Gebruik de iPod in je onderwijs

Wil je ook af van die cassetterecorder bij jou op school? Is dat wat we bedoelen met de leerlingen voorbereiden op hun toekomst?

Maak gebruik van de iPod in het onderwijs! Heb je geen idee wat je er mee kunt doen? Neem dan eens een kijkje op de volgende site. Een overzicht met ruim 100 ideeën!

http://oedb.org/library/beginning-online-learning/100-ways-to-use-your-ipod-to-learn-and-study-better,%20http:/oedb.org/library/beginning-online-learning/100-ways-to-use-your-ipod-to-learn-and-study-better

 

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Apple, MP3 / MP4. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s