Wie ben ik Online – Identity Profiler | Mediawijsheid volgens de mediacoach

Via Scoop.itICT Nieuws

Tieners, ouders en onderwijsinstellingen in Nederland bewust maken van de mogelijke risico’s, gevaren en gevolgen van social media.
Via www.scoop.it

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wie ben ik Online – Identity Profiler | Mediawijsheid volgens de mediacoach

  1. “Wie ben ik Online” heeft als doel gesteld tieners in de leeftijdscategorie van 10 t/m 18 jaar, de ouders en het onderwijs van de tieners te helpen bij het bewust worden van de mogelijke risico’s, gevaren en gevolgen van social media nu en in de toekomst.

    Het verstandigste om met tieners over deze risico’s te praten en de discussie te starten. Dit kan zowel aan de keukentafel thuis als tijdens de les. Maak het bespreekbaar. Meer informatie ook via http://www.facebook.com/wiebenikonline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s