Jotform: maak je eigen internetformulieren voor het opvragen van informatie.

Via Scoop.itICT Nieuws

Een internetformulier is een uitstekend middel om via internet gerichte informatie te vragen aan bijvoorbeeld bezoekers van een site, klanten, gasten, of in het geval van het onderwijs ouders, collega’s of leerlingen. Na invulling van een formulier kan dit met één druk op de knop verzonden worden naar de beheerder. Formulieren zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het houden van enquxeates, het opvragen van meningen, het plaatsen van bestellingen, het opgeven voor activiteiten, het indienen van aanvragen enz. enz..
Jotform biedt de mogelijkheid om gratis online formulieren te bouwen. Een internetformulier is een uitstekend middel om via internet gerichte informatie te vragen aan bijvoorbeeld bezoekers van een site, klanten, gasten, of in het geval van het onderwijs ouders, collega’s of leerlingen. Na invulling van een formulier kan dit met één druk op de knop verzonden worden naar de beheerder.
Formulieren zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het houden van enquxeates, het opvragen van meningen, het plaatsen van bestellingen, het opgeven voor activiteiten, het indienen van aanvragen enz. enz..
Jotform biedt de mogelijkheid om online formulieren te bouwen.
Een formulier krijgt een eigen internetadres dat bijvoorbeeld middels email kan
worden verspreid. Ook is het mogelijk om een formulier te embedden op eigen
website of weblog.
Via ict-idee.blogspot.com

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s