Twee op drie ouders wensen meer digitaal contact met de school. Onderzoeksrapport dept SAW | KHLim

Via Scoop.itICT Nieuws

Het internet speelt een grote rol in ons dagelijks leven, dit met alle toepassingen die daarmee samen gaan. Zo solliciteren vele mensen via het internet, worden er vergaderingen gevoerd met behulp van een webcam, iedereen verstuurt e-mails, vele mensen gebruiken sociale netwerksites zoals Facebook, enz.

Op scholen wordt internet en zijn toepassingen veelvuldig gebruikt in klasverband maar helemaal nog niet in contacten met ouders.

Via www.khlim.be

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s