Afbeeldingen in Prezi: alles wat je moet weten

See on Scoop.itICT Nieuws

“Naar aanleiding van de tweet van @JanPeterBogers met de vraag “Hoi @hedwygNL kun jij me nog eens zeggen wat het beste kwalitatieve format is voor plaatje in #Prezi? jpg? pdf? andere tips?” vind ik het hoog tijd worden om daar eens een blog aan te wijden.

 

Natuurlijk kun je dit ook allemaal lezen in mijn boek Presenteren met Prezi, maar wellicht is niet iedereen al op pagina 114 aangekomen

 

Ik ga het hier alleen hebben over foto’s, als je wilt weten hoe het zit met het beste formaat voor logo’s, dan kun je het beste mijn artikel Je logo retestrak in Prezi! lezen…”

 

Lees het hele bericht >>

http://www.presenterenmetprezi.nl/afbeeldingen-in-prezi/

See on www.presenterenmetprezi.nl

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s