Een e-boek lezen op je laptop – workshops – Clickx

See on Scoop.itICT Nieuws

“Vreemd eigenlijk, hoe onze mening tegenover lezen op het scherm zo drastisch veranderd is. Nauwelijks tien jaar geleden printten we ons nog een ongeluk wanneer er een lange e-mail binnenkwam. Vandaag verslinden we massaal hele boeken op een scherm. Volgens een enquête van studiebureau Gartner lezen we ondertussen bijna evenveel online als offline.

 

De grote voortrekkers zijn de tabletgebruikers. 52 procent geeft aan dat ze zelfs liever van het scherm lezen dan op papier. Maar ook laptopgebruikers zijn fervente schermlezers, vooral wanneer ze over de juiste software beschikken…”

See on www.clickx.nl

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s