Mobieltje tijdens les niet afpakken maar inzetten

See on Scoop.itICT Nieuws

EDE – Een Edese middelbare school vraagt leerlingen hun mobiels te gebruiken in de les. Niet om te sms’en maar voor educatieve apps.

“Zo, jongelui. Pak nu jullie mobieltjes er maar even bij.” Deze vraag zul je niet snel een docent leerlingen horen stellen op een middelbare school. De meeste docenten worden gek van rinkelende mobieltjes en leerlingen die stiekem zitten te sms’en. Toch wil het Pallas Athene College in Ede dat leerlingen hun eigen smartphones en tablets gaan inzetten tijdens de les.

See on www.gelderlander.nl

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s