Striptease and cyber sex in het Habbo Hotel

See on Scoop.itICT Nieuws

Rachel Seifert writes for Channel 4 News about her shocking and sometimes sexually-explicit experiences playing the popular online game Habbo Hotel while posing as an 11-year old girl.

 

@JustineP:

Het gaat niet goed meer in het Habbo Hotel als moderatoren niet in de gaten hebben wat er gebeurt. Sinds de bezuinigingen waarbij controle werd uitbesteed aan moderatoren in het buitenland die (volgens de Habbo-spelers) gebrekkig NL spreken, is het ook in ons land niet meer wat het geweest is. Jammer…

See on www.channel4.com

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s