Gratis eBook (ook pdf) over Google+

See on Scoop.itICT Nieuws

“Voor velen is Google+ nog onbekend terrein en om daar verandering in te brengen heeft Cowboy Arvid een gratis eBook geschreven over Google+ met de titel; De + achter Google.

 

In het eBook wordt op eenvoudige wijze ondermeer uitgelegd hoe je een account aanmaakt, er voor zorgt dat je profiel compleet is, hoe kringen werken en natuurlijk hoe je een update plaatst.

 

Er worden suggestie’s gedaan over welke andere websites je kunt gebruiken om bij te houden hoeveel volgers je hebt op Google+ en welke extensie’s je kunt installeren om de Google+-ervaring nog verder te verbeteren. Ook wordt er aandacht besteed aan Hangouts en de mobiele applicatie’s.

 

Wil je Google+ als bedrijf gaan gebruiken, dan biedt dit eBook ook de hulp die nodig is om hier mee aan de slag te gaan. 

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een opdracht zodat je spelenderwijs Google+ leert kennen. “De + achter Google” is het eBook voor als je wilt beginnen met Google+ of als je er meer over te weet wilt komen.

 

Gratis te downloaden als pdf en/of ePub op de website van Dutch Cownboys

See on www.dutchcowboys.nl

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s