Ouders van ukkies, let op: met iOS 6 kun je zonder wachtwoord gratis apps downloaden.

See on Scoop.itICT Nieuws

Ouders moeten dus even opletten: als je zonder wachtwoord alle gratis apps kunt downloaden, heb je minder overzicht op wat kinderen eventueel ophalen. Handiger voor ons, maar voor de kleinsten niet okee. Het beste is op je iPhone of iPad in te stellen dat er niets gedownload kan worden met een bepaalde leeftijdgrens.

 

Dus: Ga naar Instellingen > Algemeen > Beperkingen. Zet de mogelijkheid om apps te downloaden uit. Of sta alleen toe dat er apps met een leeftijd tot 9 jaar kan worden gedownload.

 

See on appadvice.com

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Bericht. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s