AppMachine maakt app development mogelijk voor iedereen

See on Scoop.itICT Nieuws

Op het Mobile World Congress in Barcelona is officieël AppMachine gelanceerd. Een nieuw online platform waarop iedereen native iOS- en Android-apps kan ontwikkelen. Dit is mogelijk in een zeer korte tijd en voor maar een fractie van de normale kosten. Na 2 jaar programmeren toonde het bedrijf gisteren voor het eerst een preview van het platform en is nu eindelijk de bètastatus bereikt.

 

Voor het bouwen van een app in AppMachine zijn geen technische- of designvaardigheden nodig. Verder zijn de apps ontwikkeld met AppMachine stuk voor stuk native – ze gebruiken het iOS- of Android-besturingssysteem. Daardoor zijn ze veel sneller en gebruiksvriendelijker dan mobiele websites en HTML5-apps. Ze bieden zo een ware app-ervaring. 

 

“Zien is geloven,” aldus Siebrand Dijkstra, oprichter en CEO van AppMachine. “Bekijk ons platform en je ervaart hoe eenvoudig het is om een aantrekkelijke app te maken, zonder enige technische vaardigheden of softwarekennis. Als we onze oplossing revolutionair, innovatief en geweldig noemen, zeggen we echt niets geks. Wij maken app-ontwikkeling toegankelijk voor iedereen. En we maken het nog creatiever door alle technologische beperkingen uit het proces te verwijderen. Dit zorgt voor werkende apps die snel zijn te ontwikkelen.”

See on www.dutchcowboys.nl

Advertenties

Over jeroenrougoor

Mijn naam is Jeroen Rougoor (1970). Sinds 1997 werk ik in het basisonderwijs. Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij QLICT als Onderwijskundig Adviseur ICT. In deze functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor: - Onderwijskundige begeleiding van scholen, projecten en innovatieve ontwikkelingen. - Verzorgen van trainingen in de QLICT trainingslokalen of op de schoollocatie. Kernbegrippen zijn: “Vier in Balans”, “Professionalisering”, “T-Pack” en 21steCentury Skills. Doordat ik nog steeds werkzaam ben in het onderwijs, staan mijn diensten dichtbij de dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s